Bir yılda teslim edilecek

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 293 adet TOKİ Konutu ve 10 adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi İhalesini alan firma sahiplerini Müze Keşan’da ağırladı.

EDİRNE 27.03.2024 12:01:00 0
Bir yılda teslim edilecek

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 293 adet TOKİ Konutu ve 10 adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi İhalesini alan Adahan İnşaat Firmasının sahipleri Selim Can Demirtaş, Batuhan Demirtaş ve Selim Demirtaş’ı Müze Keşan’da ağırladı. 

 

Konutların temelini 29 Mart Cuma günü atacaklarını belirten Selim Can Demirtaş, “Proje 15 bloktan oluşuyor. 293 konut 10 dükkan olacak. Binalar 5 katlı. Büyük bir proje. 1 yıl içerisinde çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. 

 

“HAK SAHİPLERİNE HAYIRLI OLSUN”

 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da bir yılda teslim edilecek projenin hak sahiplerine ve Keşan’a hayırlı olmasını temenni ederek, “Başlamasına gün saydığımız TOKİ 1.Etap projesi 29 Mart Cuma günü başlıyor. 400 gün içerisinde yapım işi gerçekleştirilecek.Her zaman daha fazla çalışacak, halkımızdan aldığımız güçle Keşan’a daha da büyük hizmetler sunmak için gayret göstereceğiz. Devletimiz ve hükümetimiz, TOKİ’de de yanımızda” dedi. 

 

“KİRA ÖDER GİBİ KONUT SAHİBİ OLACAKLAR”

 

Keşan’ın hem belediyenin projeleriyle hem de hükümetin destekleriyle gelişmeye devam ettiğini ifade eden Helvacıoğlu, “Ev sahibi olmanın yıllardır hayalini kuran vatandaşlarımız için Keşan’ımızda 293 konutun yapımına ilgili ihalenin yapılmasının ardından başlanacak. Proje; Zirve Konutları’nın arkasında bulunan alanda uygulanacak. Vatandaşımız kira öder gibi konut sahibi olacak. Şimdiden sosyal konutlarımızdan yararlanacak olan ailelerimize, evlerinde sağlıklı ve hayırlısıyla oturmalarını diliyorum. Tüm süreçte Keşan Belediyesi olarak vatandaşımızın yanında olacağız ve gereken desteği sağlayacağız” diye konuştu. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ