Başkan Topak, çeşitli ziyaretlerde bulundu

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Ergene’nin gelişimi ve ilçedeki yatırımları görüşmek üzere çeşitli ziyaretlerde bulundu.

TEKİRDAĞ 1.05.2024 12:15:00 0
Başkan Topak, çeşitli ziyaretlerde bulundu

İlk olarak Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ü ziyaret eden Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, “Bugün, Tekirdağ Valimiz Sayın Recep Soytürk'ü makamında ziyaret ederek, Ergene İlçemizin gelişimi için istişareler yaptık.Değerli fikirleri ve gösterdikleri misafirperverlik için Sayın Valimize şükranlarımı sunarım” dedi. 

 

PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDI 

 

Daha sonra Tekirdağ Vali Yardımcısı, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Kaan Peker'i makamında ziyaret eden Başkan Topak, Ergene'de devlet tarafından yürütülen projeler hakkında bilgi aldı. Topak, “Sayın Vali Yardımcımıza kabulü ve misafirperverliği için şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR 

 

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu'yu da ziyaret eden Başkan Topak, “Ergene'mizde planladığımız çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk.Sayın müdürümüze nazik misafirperverliği için teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı. 

 

“ERGENE'MİZİ KALKINDIRMAK İÇİN HAZIR VE KARARLIYIZ”

 

Başkan Topak’ın bir sonraki durağı Trakya Kalkınma Ajansı oldu. Genel Sekreter Mahmut Şahin ile görüşen Topak, “Ergene'mizin geleceğini daha parlak kılmak adına, Trakya Kalkınma Ajansı'nı ziyaret etme fırsatı buldum. Yatırım projelerimizi görüşmek üzere Genel Sekreter Sayın Mahmut Şahin ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve destek için teşekkür ederim. İşbirliği içinde Ergene'mizi kalkındırmak için hazır ve kararlıyız” dedi. 

 

Haber / Buse AKIN