Baden-WuerttembergCooperativeState Üniversitesi heyetinden Edirne ziyareti

Almanya’nın Lörrach kentinde bulunan Baden-WuerttembergCooperativeState Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. GerhardJaeger, Edirne’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

EDİRNE 23.04.2024 16:42:00 0
Baden-WuerttembergCooperativeState Üniversitesi heyetinden Edirne ziyareti

Almanya’nın Lörrach kentinde bulunan Baden-WuerttembergCooperativeState Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. GerhardJaeger, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. JohannesKern ve önceki dönem Rektörü Prof. Dr. ManfredGustavRaupp, Trakya Üniversitesi ile olan ikili ilişkilerini geliştirmek amacıyla geldiği Edirne’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

 

Heyet Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak’ı da ziyaret ederken, ziyaretlerde Baden-WuerttembergCooperativeState Üniversitesi heyetine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu eşlik etti.

 

YAPILACAK İŞ BİRLİKLERİNE DESTEK OLACAĞIZ”

 

 Ziyaretlerde ikili iş birlikleri, projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, Edirne Valisi Yunus Sezer, Baden-WuerttembergCooperativeState Üniversitesi heyetini Edirne’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yapılacak iş birliklerine destek olacağız” dedi. 

 

TİCARİ VE EKONOMİK İŞBİRLİKLERİNE DEĞİNDİ

 

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akında, Lörrach ile kardeş şehir olduklarını vurgulayarak, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek, Edirne ve Lörrach arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilere dikkat çekti. 

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ