Akın: 31 Mart’tan sonra Edirne’nin altın çağı başlıyor

Seçimlere sayılı gün kala saha ziyaretlerine devam eden CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, Fatih Mahalle’sinde asfalt çalışması yapan belediye personelini ziyaret etti.

SİYASET 27.03.2024 12:07:00 0
Akın: 31 Mart’tan sonra Edirne’nin altın çağı başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, ziyaretlerini sürdürüyor. 

 

“GEREKEN TÜM DESTEĞİ VERECEĞİZ”

 

Edirne Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ni ziyaret eden Akın, “Edirne Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Açıkgöz’e ve dernek üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.Edirne’mizde sanayinin gelişmesi ve yeni istihdam alanlarının oluşması için iş insanlarımızla birlikte hareket edecek; gereken tüm desteği vereceğiz” dedi. 

 

“BİR YIL İÇİNDE TAMAMLAYACAĞIZ”

 

Ardından Fatih Mahalle’sinde asfalt çalışması yapan belediye personelini ziyaret ederek, kolaylıklar dileyen Başkan Adayı Akın, eline kürek alarak, işçilere yardım etti. Akın, “Sana söz Edirne’m.Tüm ekibimizle sahadayız, 1 yıl içinde tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayacağız. 31 Mart’tan sonra Edirne’nin altın çağı başlıyor. Altyapı ve üstyapı sorunu olmayan bir Edirne’ye çok az kaldı” ifadelerini kullandı. 

 

“ÖNCE YERELDE SONRA GENELDE BAŞARACAĞIZ”

 

Ziyaretlerine Cafer Çolpan İş Merkezi ile devam eden Akın, “Çarşıda da pazarda da dert hep aynı. Emekli aç, asgari ücretli geçinemiyor, esnaf kan ağlıyor, vatandaş kirasını bile ödemekte zorlanıyor. Hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız. Önce yerelde sonra genelde başaracağız. Vizyonumuzla, projelerimizle, çözümlerimizle biz hazırız. Geliyoruz” dedi. Edirne Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin Pınar ve yönetimiyle de buluşan Akın, “Edirne’mizin kültürünü, birlik ve beraberliğimizi, hep birlikte inşa edeceğimiz aydınlık geleceğimiz için derneklerimizi, onların yenilikçi fikirlerini çok önemsiyoruz. Bu şehirde birlikte yaşayacak, bu şehri birlikte yöneteceğiz.Hoş sohbetleri ve samimiyetleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“TÜM YARALARA MERHEM OLMAK İÇİN GELİYORUM”

 

Akın’ın bir sonraki durağı Kıyık Caddesi oldu. Yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Akın, “Bugün kentimizin en köklü yerleşimlerinden Kıyık Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizleri büyük bir samimiyetle ağırlayan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum.Bir Cumhuriyet kadını olarak, Edirne’nin kızçesi olarak, tüm yaralara merhem olmak için geliyorum” dedi. Karaağaç Mahallesi’ni de ziyaret eden Akın, “Lozan Antlaşması ile kazanılan ve sonsuza kadar ay-yıldızlı şanlı bayrağımızın dalgalanacağı Karaağaç’ımızdayız. Biz bu toprakları da Cumhuriyeti de kolay kazanmadık; asla da vazgeçmeyiz. Dün, bugün ve daima gururla haykırıyoruz: Yaşasın Cumhuriyet” ifadelerini kullandı. Ardından sanayi esnafıyla iftar yemeğinde buluşan Filiz Gencan Akın,“Dualarımızı birlik ve beraberliğimiz için ettik.Sanayi esnafımızın yaşadığı sorunları, sıkıntıları dinledik, çözüm yollarımızı paylaştık.İftar davetimi kırmayarak bizlere eşlik eden Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı ve Başkanına da ayrıca teşekkür ediyorum.Bu güzel ve anlamlı iftar yemeğinde bir araya geldiğim sanayi esnaflarımıza teşekkürler ediyor; daha nice bereketli sofralarda buluşmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse AKIN