Tunca-1 Operasyonu'nda 12 gözaltı

Edirne'de düzenlenen Tunca-1 Operasyonunda 12 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 5 şüphelinin yakalanması için de çalışmaların devam ettiği belirtildi.

GÜNDEM 14.01.2022 13:22:00 0
Tunca-1 Operasyonu

Edirne’de yılbaşı gecesi Mehzilanır Mahallesi'nde polis aracına pompalı tüfekle açılan ve polislerin yara almadan kurtulduğu saldırıyla ilgili 1 kişinin yakalanmasının ardından polis, sabah saatlerinde Menzilahır, Çavuşbey, Nişancıpaşa, Abdurrahman Mahallesi ile Havsa ilçesi ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün belirlediği 4 adres olmak üzere toplam 17 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 

 

12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

150 polisin katılımıyla düzenlenen Tunca-1 operasyonunda mahalleleri abluka altına alan polis ekipleri, belirlenen ev ve eklentilerinde kapsamlı arama yaptı. Aramalarda, ruhsatsız 2 tabanca, 1 pompalı tüfek, 2 av tüfeği, 2 kuru sıkı tabanca, 1 çelik yelek, 1 rambo tabir edilen bıçak, 1 muşta, 1 pala ile silahlara ait 109 fişek ele geçirildi. Operasyonda, B.Ö., G.D., U.K., A.K., E.Ö., Y.G., Ö.A., K.Ş.,E.O., B.B., E.A. ve K.Ö., olmak üzere 12 kişi gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 5 şüphelinin yakalanması için de çalışmalar sürüyor. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ