Dernek Başkanı Soylu: Gönüllüler arıyoruz

Turkuaz Arama Kurtarma Derneği Genel Başkanı Ercan Soylu, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Soylu, "Keşan ağırlıklı olmak

GÜNDEM 13.01.2022 15:53:00 0
Dernek Başkanı Soylu: Gönüllüler arıyoruz

Turkuaz Arama Kurtarma Derneği Genel Başkanı Ercan Soylu ve beraberindeki Turkuaz Arama Kurtarma Derneği Edirne İl Başkanı Ünal Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürü Savaş Yiğit ile birlikte Helvacıoğlu’nu ziyaret etti. 

 

53 İLDE FAALİYET GÖSTERİYOR 

 

Ziyarette, Keşan’da Turkuaz Arama Kurtarma Derneği’nin kurulması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Soylu, Turkuaz Arama Kurtarma Derneği’nin 30 bin personel ile 53 ilde faaliyet gösterdiğini belirterek, “Sosyal yardımlarla da hizmet veriyoruz. Ayda 10 bin erzak, 50 bin kıyafet ve 10 bin ayakkabı dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Keşan’da Edirne İl Başkanı Ünal Fidan önderliğinde Keşan ağırlıklı olmak üzere Edirne ve Trakya bölgesinde doğal afetlerle mücadele edebilecek, yardıma muhtaç ailelerin yanında olabilecek gönüllüler arıyoruz. Bu konuda da Keşan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Helvacıoğlu’nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı. Helvacıoğlu, ziyaret nedeniyle Turkuaz Arama Kurtarma Derneği Genel Başkanı Ercan Soylu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

Haber / Erdal AYDIN