Parklarda kullanılacak malzemeler atölyede hazırlanacak

Salı Pazarı'nda bulunan Keşan Belediyesi İleri Dönüşüm Atölyesi'nde düzenlenen kahvaltıda hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı hem de atölyede atölyede gerçekleştirilen

GÜNDEM 13.01.2022 15:47:00 0
Parklarda kullanılacak malzemeler atölyede hazırlanacak

Kahvaltı programına; Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik ile gazeteciler katıldı.

 

VATANDAŞLARA ÇAĞRIDA BULUNDU 

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında, “İleri Dönüşüm Atölyemizin amacı atık malzemelerin şeklinde dönüşüm yaparak bunların katma değere dönüşmesini sağlamak, aynı zamanda oluşturulacak 2 parkta kullanılacak temaları da atölyemizde hazırlayacağız. Ayrıca oluşturacağımız el sanatları eğitim atölyesinde kursiyerlere eğitim verilecek ve kursiyerlerimiz de burada ürünlerini ortaya koyacaklar. Kahvaltının amacı da hem ileri dönüşüm atölyemiz hakkında basınımıza bilgi vermek hem de basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak bir farkındalık yaratmaktı. Burada tüm vatandaşlarımıza da basınımız aracılığı ile bir çağrıda bulunarak evlerinizde ve çevrenizdeki atık malzemeleri Salı pazarındaki İleri Dönüşüm Atölyemize teslim etmelerini istiyoruz. Evinizdeki atıkları temalı parklarımızda bir tema olarak karşınızda bulabilirsiniz” ifadelerini kullandı. 

 

GAZETECİLERE UNUTULMAZ HEDİYE 

 

Gedik’ten sonra İleri Dönüşüm Atölyesi Sorumlusu Üzeyir Şen de çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Kahvaltının ardından atölyede atıklardan yapılan fotoğraf makineleri gazetecilere hediye edildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ