Kıyafet Bağış Kampanyası tamamlandı 

Kapaklı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle, ilçe genelindeki okullarda "Giymiyorsanız Getirin, İhtiyacı Olanı Sevindirin" sloganıyla hayata geçirilen Kıyafet Bağ?

GÜNDEM 12.01.2022 17:06:00 0
Kıyafet Bağış Kampanyası tamamlandı 

Kapaklı’daki on binlerce vatandaşa ulaşan Sevgi Eli Yardım Mağazalarındaki kıyafet sayısını artırmak ve toplumsal dayanışmayı sağlamak amacıyla Kapaklı Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Kıyafet Bağış Kampanyası hayata geçirildi.

 

KAMPANYAYA KATILAN OKULLAR 

 

Kampanya kapsamında ilçe genelindeki okullarda duyurular yapılırken, öğrenci, öğretmen ve velilerin ilgi gösterdiği kampanyaya; Emine Penbeten Adal Anaokulu, Sanayiciler İlkokulu, Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu, Yıldızkent Ortaokulu, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, İbn-i Sina İlkokulu, Kapaklı Gazi Ortaokulu, Pınarça İlk-Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu, İrfan Fatma Mandalı İlkokulu, Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu, Oktay Sinanoğlu Anadolu Lisesi, Karaağaç İlkokulu, Karaağaç Atatürk Ortaokulu, Şehit Emrah Çalkın İmam Hatip Ortaokulu, Aziz Sancar Anadolu Lisesi, Bahçeağıl  İlk-Ortaokulu, Yanıkağıl İlk-Ortaokulu, Karanfil Anaokulu, Başakşehir Koleji ve Şehit Songül Yakut Anaokulu katıldı. 

 

 

TEMİZ VE KULLANIMA HAZIR HALE GETİRİLECEKLER 

 

Belediyeden yapılan açıklamada, “Toplanan kıyafetler tek tek kontrol edilerek, yıkama işlemine tabii tutulacak. Temiz ve kullanıma hazır hale getirilen kıyafetler ütülendikten sonra tasnif edilecek ve Sevgi Eli Yardım Mağazalarında sergilenecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlar Sevgi Eli Yardım Mağazalarına gelerek ihtiyaçları doğrultusunda giyim eşyası temin edebilecek” ifadelerine yer verildi. 

 

“İŞ BİRLİĞİ VE İSTİŞARELERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ” 

 

Öte yandan Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özden ile birlikte kampanyaya katılan okulları tek tek ziyaret ederek, okul müdürlerine teşekkür belgelerini takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Eğitimcilerimizle işbirliği ve istişarelerimizi sürdürüyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın güzel bir örneği olan Sevgi Eli Yardım Mağazalarımıza katkılarından dolayı okul müdürlerimize teşekkür belgelerimizi takdim ettik. Kampanyamıza katılan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN