Başkan Yüksel liselere ziyarette bulundu

İlçede eğitim öğretim veren liseleri ziyaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, okul yönetimleri, öğretmenler ve öğrencilerle buluştu.

GÜNDEM 10.01.2022 14:49:00 0
Başkan Yüksel liselere ziyarette bulundu

Başkan Yüksek’e ziyaretlerinde Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla da eşlik etti. İlk olarak Tekirdağ Belediyesi Mehmet Serez Sosyal Bilimler Lisesi veTekirdağ Fen Lisesi ve Tekirdağ Namık Kemal Lisesi’ni ziyaret eden Yüksel, öğrenci ve eğitimcilerle fikir alışverişinde bulundu.

 

 

EĞİTİM TARİHİ MÜZESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Namık Kemal Lisesi ziyaretinin ardından okul bünyesinde açılarak şehir kültür envanterine kazandırılan Tekirdağ Eğitim Tarihi Müzesi’ni de ziyaret ederek geçmişten günümüze eğitimde kullanılan materyallerin sergilendiği müze ile ilgili bilgi alan Yüksel, lise ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada “Süleymanpaşa’mızdaki okulları ziyaret ederek, okul idarecilerimizle ve öğrencilerimiz buluştuk. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir Atilla ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, okul müdürlerimize taleplerini yerine getirme sözü vererek, kıymetli öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diledik” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ