Optimed gazetecileri kahvaltıda ağırladı

Çorlu, Çerkezköy ve bölgede faaliyet gösteren basın mensupları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Optimed Hastanesi tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Kahvaltı

GÜNDEM 8.01.2022 12:57:00 0
Optimed gazetecileri kahvaltıda ağırladı

1961-1971 yılları arasında "Çalışan gazeteciler bayramı" adıyla kutlanmış; 1971 yılındaki askeri müdahaleden sonra ülkede gazetecilerin bazı haklarının geri alınması üzerine değiştirilerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bugün saat 10.00’da Özcanlar Köfte Çorlu şubesinde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda, Çorlu, Çerkezköy ve bölge basını bir araya geldi. Kahvaltıya, Çerkezköy Optimed Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Ayhan Arslan, Çorlu Optimed International Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nevzat Koç, Çerkezköy Optimed Hastanesi Başhemşire Sevda Sümbül, Çorlu, Çerkezköy ve bölgede faaliyet gösteren basın mensupları katıldı.

 

 

“HEP İYİ İLİŞKİLER KURMAYA ÖZEN GÖSTERDİK”

 

Kahvaltıda konuşan Çerkezköy Optimed Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Ayhan Arslan Optimed Hastanesi olarak uzun yıllardır faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Kurulduğumuz günden beri bölgemizdeki Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Ergene, Lüleburgaz ve Çorlu’da yazılı, görsel ve işitsel basın mensubu arkadaşlarımızla hep iyi ilişkiler kurmaya özen gösterdik. Onları da bir arada tutma misyonu ile sürekli birlikte çalışmalar yürütmeye çalıştık” dedi.

 

 

“AİLEMİZ ADINA BÜYÜK BİR ŞANS VE ONUR KAYNAĞI”

 

Kahvaltıya gelen basın mensuplarının Optimed ailesi adına büyük bir şans ve gurur kaynağı olduğunu kaydeden Arslan, “Basın mensubu arkadaşlarımızı toplarken bu ilkelerdeki çalışan arkadaşların da bir arada olmasına destek olmaya çalışıyoruz. Bugün de burada böyle güzide bir kalabalığı bir arada görmek ailemiz adına büyük bir şans ve onur kaynağı. Bu durumdan da ben hepimiz adına çok keyif ve gurur duyuyorum. İyi ki geldiniz. Saray’dan ve Lüleburgaz’dan da davetimize katıldınız” dedi.

 

“İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE DEVAM EDECEĞİMİZE İNANIYORUM”

 

Daveti 24 Aralık’ta açılan yeni şubeleri Çorlu’da yapmak istediklerini kaydeden Arslan, “24 Aralık’ta çok güzel bir açılışımız oldu. Bu açılışta da gösterdiğiniz teveccüh için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Açılışımız öncesinde ve sonrasında da yeni sağlık kuruluşumuza güzel bir teveccüh oldu” dedi. Arslan sözlerine şöyle devam etti, “Bölgede vatandaşlara doğru haberciliği tarafsız ve ilkeli bir şekilde sunmaya gayret gösterdiğiniz için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Optimed olarak da bundan sonra yine olumlu bir şekilde iyi ilişkilerle beraber iş birliği içinde devam edeceğimize inanıyorum. Çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun”  

 

Haber/ İrem BANÇO