Kış kursları için kayıtlar başladı

Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile Marmaraereğlisi Belediyesi'ne bağlı Gençlik Merkezi kış dönemi kurs kayıtları başladı. Kurslarda yetişkinlere; çini- rölyef, biçki dikiş, ahşap boyama, h

GÜNDEM 23.12.2021 19:06:00 0
Kış kursları için kayıtlar başladı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın talimatı ile hayata geçirilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gençlik Merkezi kış dönemi kursları faaliyete başladı. Kurslarda yetişkin katılımcılara sosyal anlamda eğitici ve eğlenceli dersler verilirken, çocuklara ise matematik, satranç zeka oyunları ve yaratıcı drama alanlarında farklı eğitimler verilecek.

 

KURSLAR ÜCRETSİZ OLACAK

 

Gençlik Merkezi 2021 – 2022 kış dönemi kurslarında yetişkinlere ve çocuklara iki ayrı kategoride eğitimler verilecek. Yetişkin katılımcılar; Ahşap Boyama, Biçki Dikiş, Çini, Rölyef ve Halk oyunları gibi farklı birçok alanda eğitim alacak. Kurslarda çocuk katılımcılara ise; matematik, satranç yaratıcı drama, zeka oyunları gibi ücretsiz ve uygulamalı eğitimler verilecek.

 

 

EL BECERİLERİNİ GELİŞTİRECEKLER

 

Yetkililer, “Gençlik Merkezi’nin 2021 – 2022 kış dönemi kurslarında katılımcılara el becerilerini geliştirmek ve el emeği göz nuru ürünler üretebilmek adına farklı eğitimler verilecek. Gençlik Merkezi kurslarında kursiyerlere; temel dikiş, etek elbise, manto, bluz yapımı gibi uygulamalı eğitimler verilecek. Kurslara katılmak isteyen Marmaraereğlililer kayıtlarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bizzat gelerek yaptırabilirler. Daha detaylı bilgi almak isteyenler 0850 440 09 59 numaralı telefonu arayarak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile irtibat kurabilirler” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN