Tekirdağspor, deplasmandan 3 puanla döndü

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor, 8'inci hafta deplasmanda Babaeskispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Tekirdağspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle karşı

SPOR 20.12.2021 14:50:00 0
Tekirdağspor, deplasmandan 3 puanla döndü

Babaeskispor’un sahasının tadilatta olması nedeniyle Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Tekirdağspor, ilk 15 dakikada sol kanattan etkili olurken, iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. 16’ncı dakikada ise kontratakla Tekirdağspor kalesine gelen Babaeskispor ilk hücumda golü bulmayı başardı. Serdar Keskin’in vurulunda seken top Kaleci Süleyman’ın sağından ağlarla buluştu. İlk yarının kalan dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

 

İKİNCİ YARI ÖNE GEÇTİ

 

İkinci yarının ilk 20 dakikası da orta alanda topa sahip olma mücadelesine sahne oldu. Maç boyunca sol kanadı kullanmakta ısrar eden Tekirdağspor, aradığı golü 67’nci dakikada Osman Atalay ile buldu. Golden 10 dakika sonra yine sol kanattan gelen Tekirdağspor, yine bir kafa golüyle öne geçti. 75’inci dakikada Şenol Yıldırım’ın yaptığı ortaya iyi yükselen Çağrı Tekin, etkili bir kafa vuruşu ile takımının ikinci golünü kaydetti.

 

HAFTAYI 2’NCİ SIRADA TAMAMLADI

 

Müsabakanın son 15 dakikasında etkili ataklar geliştiren Babaeskispor bu atakları sonuçlandıramayınca, karşılaşma Tekirdağspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Sarı-siyahlı ekip, lider girdiği haftayı aynı puandaki Çerkezköy 1911’in Uzunköprüspor’u deplasmanda 4-0 yenmesi nedeniyle averaj farkıyla ikinci olarak tamamladı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ