Bakan Karaismailoğlu'ndan Marmaraereğlisi'ne ziyaret

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Tekirdağ'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Marmaraereğlisi Belediyesi'ni de ziyaret ederek Belediye Başkanı Hikmet Ata ile bir araya ge

GÜNDEM 7.12.2021 16:26:00 0
Bakan Karaismailoğlu

Bakan Karaismailoğlu’na ziyaretinde, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekili MKYK Üyesi Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan eşlik etti. Bakan Karaismailoğlu,  Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Gökmen ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

 

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NA BRİFİNG VERDİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, kentte hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan alt ve üstyapı çalışmaları, ulaşım ağları, yol, kentsel dönüşüm ve projelerle ilgili Bakan Karaismailoğlu’na brifing verdi. Başkan Ata, Demiryolu Projesi ve Karayolları İskelesi Projeleri ile ilgili Bakan Karaismailoğlu’na sunum yaparak destek talebinde bulundu.

 

 

“DESTEK SÖZÜ ALDIK”

 

Yapılan görüşmeler kapsamında konu ile ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; “Marmaraereğlisi-Çorlu demiryolu güzergahının ilçe sakinlerimizden gelen talepler doğrultusunda, şehir bütüncüllüğünü bozmayacak şekilde yeniden düzenlenmesinin sözünü Sayın Bakan’ımızdan aldık. Bunun dışında Karayolları İskelesi’nin Belediyemize tahsisi talebinde de bulunduk. Karayolları İskelesi Projesini hayata geçirdiğimizde, Trakya’nın en güzel sahil şeridini vatandaşlarımıza kazandırmış olacağız. Kıymetli Bakan’ımızdan gerekli tüm desteklerin verileceğinin sözünü aldık. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Marmaraereğlisi için yapılması gereken bütün projelerin arkasında olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU