Kedisini yakalamak isterken 5.kattan düşerek hayatını kaybetti

Hayrabolu'da Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan aile hekimi İrem Büşra Üngül, ailesini ziyaret etmek için gittiği İstanbul'da balkona kaçan kedisini yakalamak isterken, 5'inci kattan

GÜNDEM 29.11.2021 18:11:00 0
Kedisini yakalamak isterken 5.kattan düşerek hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre Hayrabolu’da Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan aile hekimi İrem Büşra Üngül, ailesini ziyaret için İstanbul Bostancı'ya gitti. Ailesinin evinde, Faik adını verdiği kedisi, balkona kaçınca balkona çıkıp onu almaya çalışan Üngül, dengesini kaybedip 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti.

 

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

 

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü de doktor Üngül'ün ölümü nedeniyle taziye mesajı yayınladı. Mesajda, "Hayrabolu ilçesi Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde hekim olarak görevini ifa eden sağlık ailemizin değerli üyesi ve kıymetli meslektaşımız İrem Büşra Üngül cumartesi gecesi İstanbul'da bulunduğu evin balkonundan düşerek vefat etmiştir. 1994 yılında Tekirdağ'da doğan, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2019 yılında mezun olan meslektaşımız, bu tarihten itibaren Hayrabolu ilçemizde Toplum Sağlığı Merkezi, Saka Hüseyin Aile sağlığı Merkezi ve Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yaparak değerli hizmetlerde bulunmuştur. Meslektaşımızın ölüm haberi sağlık camiamızı derin üzüntüye boğmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine sevenlerine ve sağlık ailemize sabırlar dileriz" ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ