Başkan Akay, Halk Akademisi öğrencileriyle buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 8'inci sınıf öğrencilerine 4 farklı branşta destek kurslarının verildiği Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi'ni ziyaret ederek öğrencilerle buluşt

GÜNDEM 28.11.2021 18:12:00 0
Başkan Akay, Halk Akademisi öğrencileriyle buluştu

Ders arasında öğrencilerle akademi bahçesinde bir araya gelerek onlarla sohbet eden Başkan Akay, 8. Sınıf öğrencilerine ücretsiz kurs, yayın, ulaşım ve günde bir öğün beslenme desteği sağladıkları Çerkezköy Halk Akademisi’nin güzelleştirmek ve geliştirmek için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

 

 

“EK KONTENJAN KAYITLARI DEVAM EDİYOR”

 

Başkan Akay, Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’nde 7 derslik, kütüphane, bir adet de ders çalışma akıl ve zeka oyunları alanı olduğunu ifade ederek, “Takviye ve destek kursları, branşında uzman öğretmenlerimiz tarafından veriliyor. Halk Akademimizde kentimizde ikamet eden öğrencilerimize yönelik Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük branşlarında destek kursları veriyoruz. Halk Akademimizde öğrencilerimiz, kültürel faaliyetler, eğitim içi konferanslar, birebir etüt ve atölye çalışmalarından da faydalanabilecekler. Destek kursları verdiğimiz Halk Akademimizde öğrenci kapasitemizi artırıyoruz. Şu an itibari ile 113 öğrencimize hizmet veren Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi bünyesine 45 yeni 8’inci sınıf öğrencimizi daha alarak, 4 farklı branşta destek kurslarımızdan faydalanmalarını sağlayacağız” dedi. Ek kontenjan kayıtlarının devam ettiğini belirten Akay, kayıtların 1 Aralık Çarşamba günü mesai saati bitiminde sona ereceğini ifade etti.

 

Haber / Buse SERİN