Öztrak: Milletimiz sandığı bekliyor

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, parti genel merkezinde toplandı. Toplantının ardından basın toplantısı düzenleyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, t

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 22.11.2021 17:23:00 0
Öztrak: Milletimiz sandığı bekliyor

Türk Lirasının sadece dolar karşısında değil, tüm yabancı ülke para birimleri karşısında güneş görmüş kar gibi eridiğini kaydeden Öztrak, “Serhat şehrimiz Edirne, Bulgaristan’dan günü birlik gelenlerle dolup taşıyor. Bizim yurttaşlarımız dükkanlara yanaşamıyor ama sınırın öte tarafından gelenler, 'Sizin paranız değersiz' diyerek arabalarına ne var ne yoksa dolduruyorlar. Doldurduklarını da Bulgaristan’a götürüp satıyorlar. Kapıkule sınır kapısında araba kuyrukları, uzadıkça uzuyor. Ülke sanki yağmalanıyor. Türkiye böyle bir manzarayı hiçbir dönemde yaşamadı” dedi.

 

“MİLLETİMİZ HERKESİN NE YAPTIĞINI GÖRDÜ”

 

İktidar oldukları takdirde Türkiye'yi cumhuriyetin 2'nci yüzyılına taşımaya hazır olduklarını ifade eden Öztrak, “Daha önce bu ülkeyi krizlerden çıkarmış tecrübeli kadrolara sahibiz. Artık yapılacak bellidir; seçim, seçim, seçim. Herkes bu saatten sonra seçim talebini en güçlü şekilde dillendirmelidir. Milletimiz herkesin ne yaptığını gördü, notunu da verdi. Şimdi kararını tebliğ etmek için sandığı dört gözle bekliyor. Sandık geldiğinde de Erdoğan şahsım hükumetine ve koalisyonun küçük ortağına tasdiknamesini verecek, hepsini evlerine gönderecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ