Meteoroloji'den Marmara için sarı kodlu uyarı

Meteoroloji, Tekirdağ'da Salı günü kuvvetli yağışın beklendiğini belirterek 'sarı' kod ile uyarıda bulundu. Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik'te k

GÜNDEM 22.11.2021 15:20:00 0
Meteoroloji

 

Meteorolojiden yapılan açıklamada Salı günü sabah saatlerinden itibaren Marmara bölge genelinde beklenen sağanak yağışların, bölgenin güney ve doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik) kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağının tahmin edildiği belirtilerek “Yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Marmara bölge genelinde beklenen sağanak yağışların, bölgenin güney ve doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik) kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

 

TESKİ EKİPLERİ MAZGAL VE KANAL TEMİZLİĞİ YAPTI

 

Meteoroloji’nin yoğun yağış uyarısının ardından Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ekipleri de bazı kritik noktalarda mazgal temizliği yaptı. Ekipler, oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla bazı bölgelerde de bazı bölgelerde de kombine aracıyla kanal temizliği yaptı.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU