Belediyeden eğitime destek

Süleymanpaşa Belediyesi, ilçedeki 30 okulda öğrenim gören ihtiyaç sahibi bin 111 öğrenci için okul müdürleri ve sınıf öğretmenleri tarafından tespit edilen kırtasiye ve çeşitli araç gereçle

GÜNDEM 15.10.2021 15:48:00 0
Belediyeden eğitime destek

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla’ya yardım paketlerini teslim ederken, Yüksel’e Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yaşar Yavaş da eşlik etti.

 

“HER TÜRLÜ EĞİTİM ARAÇ GEREÇ İHTİYACINI GİDERDİK”

 

Başkan Yüksel, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden kırtasiye ve farklı ihtiyaçları bulunan öğrenciler olduğu ile ilgili bilgi gelince kendilerinden rica ettik, öğrencilerimizin tam olarak ne gibi ihtiyaçları olduğunu belirlediler. Biz de üzerimize düşeni yerine getirerek, iletilen tüm ihtiyaçları kısa sürede temin ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, öğrencilerimize ulaştırılmak üzere getirdik. Bin 111 öğrencimizin her türlü eğitim araç gereç ihtiyacını giderdik. Öğrencilerimiz bizim için çok değerli. Onlar bu ilçeyi, bu şehri, bu ülkeyi gelecekte yönetecek kişiler olacak. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz yardımların tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN