Karlık Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları başladı

Süleymanpaşa Belediyesi, araç trafiğinin yoğun olduğu Karlık Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları başlattı. Asfalt ve kilit taş çalışmalarının da hız kesmeden sürdüğünü

GÜNDEM 15.10.2021 15:45:00 0
Karlık Caddesi

Çiftlikönü ve Atatürk Mahallelerini birbirine bağlayan Karlık Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları başlatan Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, caddenin Selimiye Camii’nden Asri Mezarlığa kadar olan bölümündeki çalışmaları tamamladı.

 

GÜVENLİ HALE GETİRİLECEK

 

Caddenin diğer kısımları için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Asri Mezarlık’ta yapılacak olan taşıma işlemlerinin tamamlanmasının ardından, yol genişletme çalışmaları kaldığı yerden devam edecek. Karlık Caddesi’nde yürütülen çalışmaları inceleyerek güzergâhta yapılacak işlemleri planlayan Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa’mızda araç trafiğinin en yoğun olduğu güzergâhlardan biri olan Karlık Caddesi üzerinde, trafik akışını rahat ve daha güvenli hale getirmek amacıyla yürüttüğümüz yol genişletme çalışmalarını inceledik. Güzergâhta yapacağımız işleri planlayarak, projenin detaylarını yerinde değerlendirdiğimiz incelemede, yolun büyük bir bölümünü genişletiyoruz. Kalan kısmı için izinleri bekleyeceğiz. En kısa sürede bu noktadaki çalışmalarımızı tamamlayarak ilçemizin önemli bir yol ve trafik sorununu daha ortadan kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

 

YAĞIŞLAR BAŞLAYANA KADAR ÇALIŞMALARA DEVAM

 

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Ortacami Mahallesi Kılıçer Sokak’ta da zemin kaldırma ve asfalt serimi gerçekleştirildi, yol çizgileri de çekilerek sadece iki günde sokak yeniden araç trafiğine açıldı. Ayrıca Hürriyet Mahallesi Kar Sokak’ta yapımı tamamlanan menfezin bağlantılı yolları da asfaltlanarak mahalleyi ikiye bölen derenin üzerinden araç trafiği de sağlanmış oldu. Mevsimsel yağışlar başlayıncaya kadar asfalt çalışmaları sürecek” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / İrem BANÇO