Ordululardan Kaymakam Duru ve Başkan Akay'a ziyaret

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Çiloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ve Belediye Başkanı Vahap Akay'a ziyarette bulundu.

GÜNDEM 13.10.2021 18:08:00 0
Ordululardan Kaymakam Duru ve Başkan Akay

20.08.2021 tarihli ve 2021/31574 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Kayseri’nin Develi ilçesi Kaymakamı iken Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan ve 11 Eylül’de ilçedeki görevine başlayan Murat Duru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Çiloğlu, Kaymakam Duru’ya yeni görev yerinde başarılar diledi.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

 

Kaymakam Murat Duruda, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Çiloğlu ve yönetimine teşekkür etti.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çiloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a da nezaket ziyaretinde bulundu. CHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Beytullah Coşkun’un da yer aldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman derneklerin yanındayız” dedi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu yararına çalışan tüm derneklere ve sivil toplum örgütlerine desteklerinin devam edeceğini kaydeden BaşkanAkay, Hasan Çiloğlu ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / İrem BANÇO