Hobi Bahçesi başvuruları için son gün 31 Ekim

Çorlu'da yaşayan ve kent yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Çorlu Belediyesi Hobi Bahçeleri 2022 yılı için kayıtlar başladı.

GÜNDEM 13.10.2021 18:00:00 0
Hobi Bahçesi başvuruları için son gün 31 Ekim

Çorlu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “31 Ekim 2021 tarihinde sona erecek ön talep başvurularının ardından Çorlu Belediyesi encümeni huzurunda kasım ayında yapılacak asil ve yedek listenin belirleneceği kura çekimi sonunda tahsis hakkı kazananlar aralık ayında ilan edilerek süreç başlatılacak.  Aralık ayı içerisinde tahsis hakkı kazananlara bildirimlerin yapılmasının ardından 1-31 Ocak 2022 tarihleri arasında gerekli belgeler hazırlanarak ücret ödeme işlemleri tamamlanacak. 15 Mart - 15 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olacak tahsis süresi ile ilgili olarak bilgi almak isteyen vatandaşlarımız web sitemizde yer alan "Hobi Bahçeleri İşletme Yönetmeliği" bölümünü inceleyebilir ya da telefonla bilgi alabilirler” denildi.

 

18 TANESİ ÜCRETSİZ OLARAK AYRILACAK

 

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 180 adet hobi bahçesinin 18 adedinin şehit yakını, gazi ve gazi yakını (1. derece) ile engelli (en az yüzde 40) vatandaşlara ücretsiz olarak ayrılacağı belirtilerek “Üretime açılacak hobi bahçeleri için 31 Ekim tarihine kadar Çorlu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne yazılı olarak müracaat edilmesi gerekiyor” denildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ