Malkara OSB Yönetiminden Güner ve Akçay'a ziyaret

Malkara Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner'i ve Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Ak?

GÜNDEM 7.10.2021 18:55:00 0
Malkara OSB Yönetiminden Güner ve Akçay

İlk olarak Malkara Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Hüseyin Vasfi Güner’i ziyaret eden Malkara OSB heyeti, Güner’e yeni görevinde başarılar dilediler.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malkara Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

 

Malkara Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay’ı da ziyaret ettiler. Ziyarette; Malkara Kent Konseyi Üyeleri de yer aldı. Tanrıverdi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay ile birlikte Malkara OSB ve Malkara Kent Konseyi arasında iş arayan vatandaşlar arasında iletişim kurup Malkara’daki yatırımcılarla buluşturmak amacıyla yapılan iş birliği projesi üzerinde fikir alışverişinde bulundular. Akçay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malkara Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ