Bahçeağıl'da köprü inşaatı başladı

Bahçeağıl'da derenin üzerinde bulunan, Bahçeağıl-Karlı Mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan ve geçtiğimiz aylarda yağışlar nedeniyle yıkılan köprünün yerine Tekirdağ BüyÃ?

GÜNDEM 3.10.2021 17:01:00 0
Bahçeağıl

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Bahçeağıl ve Karlı Mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan ve geçtiğimiz aylarda etkili olan yağışlar nedeniyle yıkılan Bahçeağıl Köprüsü’nün yerine yeni köprü yapıyor.

 

KÖPRÜ İNŞAATI BAŞLADI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde köprü inşaatına başladı. Bu müjdeyi Bahçeağıl Mahallesi Muhtarı Kenan Çelik, sosyal medya hesabından verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçeağıl- Karlı arasındaki yolun kapatılarak köprü inşaatına başlandığını belirten Çelik, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a, Fen İşleri Daire Başkanımız Metin Pakdil’e, Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin'e ve emeği geçen tüm çalışanlara mahallemiz adına teşekkür ediyorum. Bahçeağıl Mahallemize hayırlısı olsun. Emeği geçen tüm yetkililerden Allah razı olsun” dedi.

 

35-40 GÜNDE TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

 

Köprü inşaatının 35-40 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Derenin daha çok Bahçeağıl’daki çiftçilerin arazilerine gitmek için kullandıkları köprüde inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından köprü yeniden araç ve yaya trafiğine açılacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU