Kömürlükten 19 kilo uyuşturucu çıktı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Saray'da bir çiftliğe operasyon düzenledi. 19 kilogram esrar, 141 kök Hint keneviri, 1 adet tabanca, 1 adet av tÃ?

GÜNDEM 29.09.2021 16:39:00 0
Kömürlükten 19 kilo uyuşturucu çıktı

Saray’a bağlı Yeni Mahalle’de bir evde hintkeneviri yetiştirdiği ve yüklü miktarda uyuşturucu olduğu ihbarı üzerine harekete geçen Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu yetiştirdiğini belirledikleri H.B ve Y.K.’yi bir süre takibe aldı.

 

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

 

Takibin ardından operasyon için düğmeye basan polisler, çiftlikte yaptıkları aramalarda bahçeye ekilmiş 141 kök hintkeneviri ele geçirirken, çiftliğin diğer bölümlerinde yapılan aramada da kömürlük olarak bilinen yerde 19 kilogram esrar ile oda içinde bir adet ruhsatsız av tüfeği ve bir adet tabanca ele geçirildi. ‘Çiftlik’ adı verilen operasyonda gözaltına alınan H.B ve Y.K., emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Şüpheliler, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulurken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber /Şaban KARDEŞ