Çevre gönüllüleri Kambursöğüt'te buluştu

Saray Belediyesi, "Let's Do It!" ile birlikte 18 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde `Let's Do It' Türkiye Çevre Koruma Kuruluşu Tekirdağ İl Temsilciliği ile birlikte Kambursöğüt Mevkii'nd

GÜNDEM 20.09.2021 15:16:00 0
Çevre gönüllüleri Kambursöğüt

Saray Belediyesi, 180 ülkede 21 milyondan fazla gönüllüye ulaşan “Let’s Do It” hareketinin Dünya Temizlik Günü kampanyasına destek vererek Cumartesi günü Kambursöğüt Mevkiinde atık toplama etkinliği düzenledi. Etkinliğe Saray Belediye Başkan Yardımcısı Birdal Gökdağ, CHP Saray İlçe Sekreteri Hakkı Canoğlu, CHP Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Emel Değirmenci, belediye personeli ve çevre gönüllüleri katıldı.
Saray Belediyesi Çevre Mühendisi Şebnem Ürkmez, “Gelecek nesillere sürdürülebilir bir dünya bırakmak için sadece bir gün değil her gün çevre kirliliği konusuna duyarlı olmalıyız. Bulunduğumuz ortamı kirletmemek, temizlemekten çok daha basit bir eylem. Günlük yaşantımızda alacağımız küçük önlemler ile çevre kirliliğine sebebiyet vermeyip, doğaya olan borcumuzu ödeyebiliriz” dedi. Ürkmen, çevre temizliği etkinliğine katılanlara teşekkür etti. Etkinliğe Çerkezköy Gençlik Merkezi gönüllüleri de katıldı.


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU