U-11 Yaz Futbol Turnuvası sona erdi

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından U-14 kategorisinin ardından U-11 Yaz Futbol Turnuvası düzenlenirken, turnuvada Kapaklı'dan Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor ve Kapaklı Kart

GÜNDEM 19.09.2021 19:00:00 0
U-11 Yaz Futbol Turnuvası sona erdi

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay U-14 Yaz Futbol Turnuvası düzenlenirken, geçtiğimiz günlerde de U-11 Yaz Futbol Turnuvası düzenledi.


İKİNCİYİ PENALTILAR BELİRLEDİ


Göztepe takımının çekildiği turnuvanın şampiyonu, 15 puanla Kapaklı Sitespor U-11 takımı olurken, 10 puan toplayan Çerkezgücüspor ve Kapaklı Kartalspor takımları ikincilik müsabakasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma her iki takımın da attığı gollerle 2-2 berabere sona erince penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarını kazanan Çerkezgücüspor turnuvanın ikincisi, Kapaklı Kartalspor ise üçüncüsü oldu. Marmaraspor 6, Kapaklıspor ise 3 puan topladı.


KAZANAN TAKIMLARA KUPALARI VERİLDİ


Kazanan takımlara kupaları düzenlenen törenle verildi. Kupa töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanvekili Nizamettin Çoban, çocukları spora kazandırma konusunda aileleri tebrik ederken, gençleri ve sporcuları önemsediklerini ifade etti. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve spor kulüpleri olarak bu tür turnuvaları artırmak istediklerini belirten Nizamettin Çoban, “Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza, kıymetli ailelerine, takımlarımızın teknik ekip ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi. 


Haber / Erdal AYDIN