Kaymakam Duru: Vatandaş odaklı hizmet anlayışı içerisinde olacağım

Kayseri'nin Develi ilçesi Kaymakamı iken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı'na atanan Murat Duru, dün görevine başladı. Göreve başlamasının ardından bir mesaj

GÜNDEM 13.09.2021 19:32:00 0
Kaymakam Duru: Vatandaş odaklı hizmet anlayışı içerisinde olacağım

Yaş haddinden dolayı emekliliğe ayrılan Çerkezköy Kaymakam Atilla Selami Abban’ın yerine Çerkezköy Kaymakamlığı görevine atanan Murat Duru, yayınladığı mesajda tüm Çerkezköylülere selamlarını iletti. 


“HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYACAĞIM” 


Kaymakam Duru, “Ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan ve Tekirdağ’ın kıymetli ilçesi Çerkezköy’de göreve başlarken sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın onur ve mutluluğu içerisinde tüm Çerkezköylü vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Devlet kurumları özellikle valilik ve kaymakamlık müesseseleri Devletin halkına açılan kapılarıdır. Bu doğrultuda görev sürem boyunca Çerkezköy’de yaşayan bütün vatandaşlarımıza kapımızın açık olduğunu, vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet etmekten onur duyacağımı ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı. 


“VATANDAŞ ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI İÇERİSİNDE OLACAĞIM”


Çerkezköy’deki görev sürecinin her anında yaptığı hayırlı hizmetlerle Çerkezköy’ün güzel insanlarının hayır dualarını alarak yaşam kalitesini ve refah düzeyini arttırmayı amaçladığını kaydeden Kaymakam Duru, “Vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği, kamu hizmetlerinin etkin, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza en kolay ve hızlı bir şekilde sunulması çabası içerisinde olacağım. Toplumun huzur ve güveninin sağlanması başta olmak üzere, şehit ve gazilerimize, yaşlılarımıza, engellilerimize ve korunmaya muhtaç çocuklarımıza, daha hızlı ve etkin; eğitim, sağlık ve tüm kamusal alanda yüksek standartta bir hizmet anlayışı içerisinde olmayı hedeflemekteyim” dedi. 


“KARŞILIKLI İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ” 


Çerkezköy Kaymakamı Duru, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Tüm mesai arkadaşlarımla, yerel yöneticilerimizle, iş adamlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve bütün Çerkezköylü vatandaşlarımızla bir ekip ruhu içerisinde karşılıklı iş birliği ve koordinasyon anlayışı içerisinde, ilçemizi daha güzel hale getirmek yönündeki çalışmaların önceliğimiz olacağını belirtmek isterim” 


Haber / İrem BANÇO