Kültür ve Sanat Akademisi Kursları için kayıtlar başlıyor

Çerkezköy Belediyesi'nin düzenleyeceği Kültür ve Sanat Akademisi Kurslarının kayıtları bugün itibariyle alınmaya başlıyor. Kayıtların 24 Eylül'e kadar Çerkezköy Belediyesi İletiÅ

GÜNDEM 13.09.2021 19:13:00 0
Kültür ve Sanat Akademisi Kursları için kayıtlar başlıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dekoratif sanatlar, işitsel sanatlar ve görsel sanatlar dalları altında düzenlenecek kurslarda toplam 8 branşta, 14 ayrı kursta eğitim verileceğini ifade etti. Bu yıl dekoratif sanatlar dalında düzenleyecekleri Dekoratif Ahşap Süsleme ve Makine Nakış Kursuna sadece yetişkin vatandaşların müracaat edebileceğini söyleyen Akay, “Görsel sanatlar dalında düzenleyeceğimiz Yağlı Boya Kursu ve Karakalem Kurslarımıza ise hem 7-18 yaş aralığındaki çocuklarımız için, hem de 18 yaşından büyük yetişkinler için iki ayrı grup halinde düzenleyeceğiz. İşitsel sanatlar dalında düzenlenecek olan Piyano, Gitar, Bağlama ve Ukulele kursları da hem 7-18 yaş aralığı çocuklar ve gençler, hem de 18 yaşından büyük yetişkinler için iki ayrı gruplar halinde düzenlenecek” dedi. 


KAYITLAR BAŞLIYOR


Kursların pandemi tedbirleri gözetilerek düzenleneceğini kaydeden Akay, “Dekoratif Sanatlar, İşitsel Sanatlar ve Görsel Sanatlar kurslarımızın kayıtları 14-24 Eylül tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına yapılabilecek. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız nüfus cüzdanı fotokopileri ve varsa geçmiş dönem Kültür Sanat Kurslarımızdan aldıkları sertifika fotokopileri ile birlikte müracaat ederek, kayıtlarını yaptırabilirler. 18 yaşından küçükler ise velileri ile birlikte müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilirler. Dekoratif Sanatlar, İşitsel Sanatlar ve Görsel Sanatlar dalları altında düzenlenecek kurslarda toplam 8 branşta, 14 ayrı kursta eğitim verilecek. Konusunda uzman eğitmenlerimiz tarafından pandemi tedbirleri gözetilerek Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde ve Mahalle Evlerimizde (Sadece Makine Nakış Kursları) verilecek kurslarımıza zamanı olan tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” diye konuştu. 


Haber / İrem BANÇO