Tabakoğlu: Tüm kurumlarla koordinasyon halindeyiz

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne'yi daha ileriye taÅ

GÜNDEM 10.09.2021 18:43:00 0
Tabakoğlu: Tüm kurumlarla koordinasyon halindeyiz

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti.

 

FESTİVALE DAVET ETTİ

 

İki kurum arasındaki iş birliği konuları görüşüldüğü ziyarette ayrıca Başkan Balkan, Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu Havsa Belediyesi’nin düzenleyeceği 20. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali’ne davet etti. Başkan Balkan, Trakya Üniversitesi’nin Edirne için büyük önem arz ettiğini belirterek, bundan sonraki süreçlerde de üniversite ile iş birliğini güçlendirmek istediklerini ifade etti. Kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı Rektör Tabakoğlu’na teşekkür eden Başkan Balkan, 20. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali’nde kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

 

“BÖLGESEL KALKINMA AÇISINDAN ÖNEMLİ”

 

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik daveti için Başkan Aydın Balkan’a teşekkür etti. Kurumlar arası iş birliğinin yerel ve bölgesel kalkınma açısından önem teşkil ettiğini de ifade eden Tabakoğlu, Edirne’yi daha ileriye taşımak için tüm kurumlarla koordinasyon halinde hareket etmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / İrem BANÇO