Helvacıoğlu: Üniversite öğrenci sayımız 2 bin 500'e ulaşıyor

Edirne'de birtakım ziyaretlerde bulunan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Trakya Üniversitesi'nde kayıt masalarını da ziyaret ederek, kayıt yapan öğrencilerle görüştü. Keşan'dak

GÜNDEM 10.09.2021 18:39:00 0
Helvacıoğlu: Üniversite öğrenci sayımız 2 bin 500

Başkan Helvacıoğlu, Trakya Üniversitesi’nde kayıt masalarında Keşan’daki üniversitelere kayıt yaptıran öğrencileri karşılayarak, kendileri ile bir süre görüştü.

 

“KEŞAN'IMIZDA ASLA YALNIZ OLMAYACAKSINIZ”

 

Keşan'daki üniversiteler için oluşturulan kayıt masalarını ziyaret eden Helvacıoğlu, burada Keşan Meslek Yüksek Okulu, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler, Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokullarına kayıt yaptırarak Keşan'ı tercih eden öğrenciler ile görüştü. Öğrenciler ile sohbet eden Helvacıoğlu, “Şehrimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Keşan'ımızda asla yalnız olmayacaksınız, belediyeniz her zaman yanınızda olacak. Keşan'ımızı tercih ettiğiniz için teşekkürler, Edirne ve Keşan ikinci eviniz olacak” dedi. Helvacıoğlu, ziyaretlerde kendisine eşlik eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin ve ‘Keşan'a Hoş geldin’ standı hazırlayan gençlik kollarına da teşekkür etti.

 

Haber / İrem BANÇO