Kılıç: Keşan'ı ilmek ilmek dokuyacağız

Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Erdi Kılıç, Rasim Ergene Caddesi üzerindeki yol ve kaldırım yapım çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kılıç, "Planladığımız şekilde çal

GÜNDEM 10.09.2021 17:12:00 0
Kılıç: Keşan

Çalışmalarını Rasim Ergene Caddesi üzerinde yoğunlaştırdıklarını kaydeden Kılıç, “Cadde üzerindeki çalışmalara Ağustos ayı başında başladık. İlçemiz genelinde cadde ve sokak düzenlemelerine devam ediyoruz. Şu anda çalışmalarımız Rasim Ergene Caddesi üzerinde yoğunlaşmış durumda. Söz konusu cadde üzerinde kaldırım çalışmalarımız sürüyor. Eski kaldırımların kırımlarını tamamladık. Cadde üzerine metruk binalar bulunuyordu. Bu binaların yıkımlarını gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

 

5 KİLOMETRELİK ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK

 

Kısa bir süre içerisinde asfalt serim çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Asfalt çalışmamız Zirve Sitesi önünden başlayarak Rasim Ergene Caddesi üzerinden devam edecek. Aynı zamanda Millet Caddesi ve Necati İşcan Caddesi’nde de asfalt çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımızın bu kısmı tamamlandıktan sonra Paşayiğit Caddesi’ne geçeceğiz. Toplamda 5 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirmiş olacağız”

 

“HER NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”

 

“Daha modern bir Keşan için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” diyen Erdi Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı: “Planladığımız şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Daha çok cadde ve sokağa ulaşmak için yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Keşan’ı ilmek ilmek dokuyarak her noktaya ulaşacağız. Keşan Belediyesi olarak Keşan’a yakışan yollar ve caddeler için sahada olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA