Erbay Caddesi'nde sıcak asfalt hamlesi 

Kapaklı Erbay Caddesi'nde silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulamasının ardından sıcak asfalt serim çalışmalarına başlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürül

GÜNDEM 7.09.2021 17:40:00 0
Erbay Caddesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

 

ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI START ALDI

 

Devam eden çalışmalar kapsamında TESKİ ekipleri tarafından altyapısı yenilenen Kapaklı’nın Erbay Caddesi'nde, TREDAŞ ekiplerinin altyapı hatlarının kurulumunun tamamlanması ile geçtiğimiz günlerde beton yol uygulaması gerçekleştirilmişti. Caddede, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sıcak asfalt serim çalışması da başlatıldı. 1 hafta sürmesi planlanan çalışmalar kapsamında Erbay Caddesi'nde toplamda 2 bin 300 ton sıcak asfalt serimi yapılacak.

 

“EN KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLANACAK”

 

Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ile birlikte çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “2 kilometre uzunluğa, 9 metre de genişliğe sahip olan yol, ekiplerimizin çalışması sonucunda modern ve kullanışlı bir hale getirilecek” dedi. İl genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini de belirten Albayrak, “Bu kapsamda altyapı çalışmaları tamamlanan Erbay Caddesi'nde önce silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulaması gerçekleştirdik. Şimdi de sıcak asfalt serim çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Mümkün olan en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak yolu trafiğe açacağız. Yapımını tamamlayacağımız yolun şimdiden halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN