Muratlı'da yüzme kursları başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği yüzme kursları Muratlı'da başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Salgın koşulları sebebiyle Muratl?

GÜNDEM 20.08.2021 10:26:00 0
Muratlı

Çocukların sportif becerilerini ortaya koymaları ve yaz tatillerini daha iyi şartlarda geçirmeleri amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı’ya kazandırılan havuzda yüzme kursları başladı.
 

UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN VERİLİYOR  
 

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen yüzme kursu ile çocukların hem spora teşvik edildiğini hem de keyifli vakit geçirmelerine imkân sağlandığını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Uzman eğitmenler eşliğinde verilen yüzme kursunda, hijyen kuralları ve pandemi tedbirleri dikkate alınarak 4-12 yaş aralığındaki çocuklara toplamda 164 saatlik yüzme eğitimi verilecek. Pazartesi günleri hariç haftanın diğer günlerinde 2 grup halinde verilecek olan eğitimler, saat 11.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Daha önce Muratlı ilçesine gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden birinde çocukların, serinlemek için havuz haline getirilmiş bir kamyon kasasına bindiklerini görmüş, onlara Muratlı ilçemize sağlıklı, güvenli ve konforlu koşullarda havuza girebilecekleri, yüzme becerisi kazanabilecekleri bir tesis yapma sözü vermiştim. Vakit geçirmeksizin projemizi hayata geçirdik, tesisimizi inşa ettik ve faaliyete geçirdik” dedi.
 

“HAYIRLI OLSUN”
 

Salgın koşulları sebebiyle Muratlı Yüzme Havuzunu tam kapasiteli olarak hizmete sunamadıklarını da belirten Başkan Albayrak, “Çocuklarımızın yaz tatilinde yüzme sporundaki becerilerini ortaya koymalarına imkân sağlamak amacıyla bu eğitim programımızı düzenledik. Gerçekleştirmekte olduğumuz bu eğitim hizmetimizin çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
 

Haber / Menşure KARDEŞ