"O'nun devrimleri ışığında Tekirdağ'a hizmet etmeye devam edeceğiz"

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Saray'a gelişinin 84'üncü yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir

GÜNDEM 19.08.2021 14:39:00 0

Yurdumuzun kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Saray’a gelişinin 84’üncü yıldönümü dolayısıyla Saray’da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile devam etti. Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Saray'a gelişinin 84. yılını büyük coşku ile kutladıklarını belirti.
 

MUTLULUK VE GURUR VESİLESİ
 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bundan 84 yıl önce Saray’ı ziyaret etmesinin kendileri için büyük bir mutluluk ve gurur vesilesi olduğunu kaydeden Albayrak, “O’nun ilke ve devrimleri ışığında Tekirdağ'a hizmet etmeye ve şehrimizi kalkındırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.
 

ATATÜRK FOTOĞRAFLARI SERGİSİNİ GEZDİLER
 

Törende CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Saray Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de bir konuşma yaparak, Atatürk'ün Saray'a gelişinin 84. yıldönümü ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Halk oyunları gösterisinin ardından Atatürk fotoğrafları sergisi gezildi.
 

Haber / İrem BANÇO