Albayrak: Çalışmalarımız kesintisiz devam edecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'nın Yörük Mahallesi'nde başlatılan beton asfalt yol çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Albayrak, "Tekirdağ B?

GÜNDEM 9.08.2021 19:27:00 0
Albayrak: Çalışmalarımız kesintisiz devam edecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Malkara Yörük Mahallesi'nden başlayarak Kırıkali, Evrenbey, Karaiğdemir, İshakça ve Malkara'ya kadar olan yolda başlatılan (SSB) Beton Asfalt çalışmalarını Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

 

Yol çalışmalarını en kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Albayrak, konu ile ilgili yaptığı açıklamada  "Yol uzunluğu 20 km ve genişliği 7,5 metre olan proje kapsamında toplamda 25.000 metreküp malzeme kullanılması planlanmaktadır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yol çalışmalarımız bundan sonra da kesintisiz bir şekilde devam edecek. Yol hizmetlerimizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Başkan Albayrak incelemelerinin ardından Yörük Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

Haber / Hüdaverdi MALİT