Küçükçetin: Halkın çıkarına olmayan uygulamaları eleştireceğiz

Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Kurucu Başkan Bora Küçükçetin, "Biz hem genelde hem yerelde halkın çıkarına olmayan uygulamal

GÜNDEM 3.08.2021 14:18:00 0
Küçükçetin: Halkın çıkarına olmayan uygulamaları eleştireceğiz

Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı 1’inci Olağan Kongresi, Süleymanpaşa Altınova Mahallesi’nde bulunan bir kafede yapıldı. Seçimlere tek liste olarak giren Kurucu Başkan Bora Küçükçetin, tüm üyelere teşekkür etti. Kongrede konuşan İl Başkanı Küçükçetin, ülke genelinde çıkan yangınlarda müdahalede yetersiz kalındığını ifade ederek, hükümeti eleştirdi.

 

“EKOLOJİK DENGE MAHVOLDU”

 

Küçükçetin, “Türkiye’nin ormanları yanıyor fakat yerinde ve zamanında müdahale edilemiyor. Türkiye Cumhuriyeti çok büyük ve zengin bir devlet. Bu kadar da orman zenginliğimiz varken, biz 30 yangın söndürme uçağı alamıyorsak yazık bize. Ekolojik denge mahvoldu. Hayvanlar, doğa örtüsü yandı. Orman yasasına göre ormandan bir tane dal çıkaramazsınız. Bu yapılanların sorumluları bir gün adil yargı önünde hesap verecekler” dedi.

 

“MEMLEKET PARTİSİ BİR ÇIKIŞ VE UMUT KAPISIDIR”

 

Türk vatandaşlarının borçlu, kaygılı ve ümitsiz olduğunu söyleyen Küçükçetin, “1 Ocak 2009 yılında tedavüle giren 200 TL’lik banknotun satın alma gücü 35 TL’ye düştü. Çarşı ve pazar el yakıyor. İnsanlar geçim sıkıntısı yaşıyor. Türk insanı borçları yüzünden transa yaşıyor. Tür insanı borçlu, kaygılı ve ümitsiz yaşıyor. Memleket Partisi bu sebeplerle insanımızın sorunlarına çözüm üretmek amacı ile yola çıktı. Memleket Partisi bir çıkış ve umut kapısıdır” ifadelerini kullandı.

 

“ELİNİ KOLUNU SALLAYAN ÜLKEMİZE GİRİP İÇİMİZE KARIŞIYOR”

 

Türkiye’ye elini kolunu sallayarak giren yabancılarla ilgili konuşan Küçükçetin, “Elinin kolunu sallayan ülkemize girip içimize karışıyor. Girenlere baktığımızda elinde bir çanta ile genç Afganlar kolunu sallaya ülkemize giriyor. Çocuklar, aileler gelmiş olsa Türk insanı olarak kucak açarız. Ama gelenler kim belli değil. Türkiye’nin sınırları bu kadar kolay kimse girmemeli” diye konuştu.

 

“HALKIN ÇIKARINA OLMAYAN UYGULAMALARI ELEŞTİRECEĞİZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını da eleştiren Küçükçetin, “Birçok büyükşehri ziyaret ediyorum ama ne yazık ki gelişmişlik bakımından Tekirdağ Büyükşehir diğer büyükşehirlerin arasında en sonlarda kalmış. Tekirdağ bunu hak etmiyor. Tekirdağ çok daha iyi hizmeti hak ediyor ama vizyonsuz yöneticiler bize zaman kaybettiriyorlar. 11 İlçemiz de dökülüyor. Hepsi birbirinden kötü ancak belediyeler su gibi para harcıyor. Harcama dağ, ortaya çıkan ise fare. Biz hem genelde hem yerelde halkın çıkarına olmayan uygulamaları eleştireceğiz” dedi.


YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU


Bora Küçükçetin başkanlığında oluşturulan yönetimde; Taner Ağan, Yavuz Akgün, Gülay Albayrak Kaleş, Cengiz Balcı, Serpil Biçer, Ekrem Can, Gaye Çolakoğlu, Aslıhan Çömlekçi,, Aziz Deniz, Nurullah Eligüzel, Sadi Erduran, Serdar Gelgeç, Sermet Gülcivan, Tolga Hızlı, Onur İnciroğlu, Ali Kuluptakan, Mesut Orta, Hasan Öztürk, Halil Bedri Selvi, Gökhan Sezer, Tunç Şenel, İlmiye Terzi, Çetin Yapıcıer ve Harun Yılmaz yer aldı.

 

 

 

Haber / Yener AKBABA