Asfalt, kilit taşı ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri; Cemaliye Mahallesi Göçmenler Sokak ve Eski Çerkezköy Caddesi 1. Sokak, Kemalettin Mahallesi Papatya 1. Sokak ve Kırkova Caddesi'nde, yol çalışmaların?

GÜNDEM 30.07.2021 12:16:00 0
Asfalt, kilit taşı ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

Çalışmalarla ilgili Çorlu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Eski Çerkezköy Caddesi'nde 2. etap çalışmalarına başlayan ekiplerin, TESKİ, TREDAŞ ve telekomünikasyon kurumlarının altyapı çalışmalarını tamamladığı alanlarda alt temel, temel ve binder asfalt serimine başladığı belirtilerek “Cemaliye Mahallesi Papatya 1. Sokak üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında alt temel ve temel işlemleri kısa süre içinde tamamlanarak binder asfalt serimi gerçekleştirilecek” denildi.

 

 

KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPILDI

 

Kırkova Caddesi'nde de faaliyetlerini sürdüren Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ekiplerinin alt temel, temel ve kazı çalışmalarına devam ettiği ifade edilen açıklamada “Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından asfalt serimleri yapılarak yol trafiğe tamamen açılacak.Öte yandan Göçmenler Sokak'ta temel ve alt temel çalışmalarını tamamlayan ekipler üst yapı çalışmalarına başladı. Kaldırım yapımı öncesinde zemin hazırlıklarını sürdüren ekipler bir yandan da kilit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirirken, Eski Çerkezköy Caddesi 1. Sokak'ta ise kaldırım çalışması yaptılar” bilgisi verildi.

 

Haber / Hüdaverdi MALİT