17 milyon TL'lik asfalt yatırımı yapılacak

Veliköy Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "2021 yılı içerisinde Çerkezköy genelinde tespit ettiğimiz yaklaşı

GÜNDEM 29.07.2021 17:11:00 0
17 milyon TL

İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI

 

Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde başlatılan sıcak asfalt serimi çalışmalarının Veliköy Mahallesi’nde devam ettiğini belirten Başkan Akay, “Bu yıl içerisinde yaklaşık 204 bin metrekarelik bir yol ağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız. Kızılpınar’da startını verdiğimiz sıcak asfalt çalışmalarımıza, Gazi Osman Paşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi’nin ardından Veliköy Mahallemizde devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

11 BİN METREKARELİK YOL AĞI ASFALTLANACAK

 

Belediye Başkanı Akay, Veliköy Mahallesi’nde Hastane, Sağlık ve Kurtuluş Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını da kaydederek, “Kurtuluş Caddesi’nde 6 bin 600 metrekare, Sağlık Caddesi’nde 3 bin 400 metrekare ve Hastane Caddesi’nde de 3 bin 480 metrekarelik yol ağını sıcak asfalt ile kapladık. Çalışmalarımız Cumhuriyet Caddemizde devam ediyor. Burada da 11 bin metrekarelik yol ağını asfaltlayacağız. 2021 yılı içerisinde Çerkezköy genelinde tespit ettiğimiz yaklaşık 90 cadde ve sokakta yaklaşık 17 milyon TL’lik bir asfalt yatırımı yaparak, toplamda 204 bin 691 metrekarelik yol ağımızı sıcak asfalt ile kaplamış olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN