Yaratıcı drama yaz kursları başladı

Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençleri; sanatsal, kültürel aktivitelere yönlendirmek ve becerilerini ortaya çıkarmak amacıyla yaratıcı drama

GÜNDEM 26.07.2021 18:24:00 0
Yaratıcı drama yaz kursları başladı

Çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, hayal güçlerini geliştirmek ve özgüven sahibi, yaratıcı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yaratıcı drama eğitimi yaz kurslarının yaz boyunca devam edeceği belirtilerek “Drama eğitmeni Ercan Sönmez tarafından verilecek olan eğitimler haftada 2 gün Belediye binası Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek” denildi.

 

“KÜLTÜREL FAALİYETLERİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ”

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata da ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışı ile kültürel faaliyetleri her zaman desteklediklerini ifade ederek “Kültüre ve sanata yapılan yatırım insana, kente ve geleceğe yapılan yatırımdır. Bu anlamda bizler imkanlarımızı sonuna kadar kullanarak gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Pandemi dönemi boyunca hem okullarından hem de arkadaşlarından ayrı kalan gençlerimizin eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak yaratıcı drama kurslarımız ile sanata ışıkla bakan gençler yetiştireceğiz” dedi.

 

Haber / Hüdaverdi MALİT