"Sosyal hizmet çadırını tüm mahallelere taşıyacağız"

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, önceki gün saat 12.00'da eski itfaiye binasında Keşan Belediyesi'nin açtığı Sosyal Hizmet Çadırı'nda basın toplantısı yaptı.

GÜNDEM 15.07.2021 15:57:00 0

Keşan Belediyesi olarak mağazacılık anlayışını tüm vatandaşların ayağına götürmeye devam ettiklerini belirten Balcı, “Önümüzdeki günlerde bu çadırın devamını da getirip, mahalle mahalle gezdirip sürdürmeyi planlıyoruz. Şu anda çarşı merkezinde başladık, ikinci el eşya, çamaşır makinası, kullanmadığınız yataklar, hepsine talibiz. Amacımız burada dar gelirli vatandaşlarımıza destek olmak” dedi. Esnafa da seslenen Balcı, “Serisi bozulan ayakkabı, giyim eşyanız, atamadığınız eşyalara da talibiz. Bu eşyalarınızı sizden gelip alıp, dar gelirli ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Herkes bedenine göre bayramlık kıyafetini gelip bizden alabilir” dedi.

 

150 KİŞİYE EŞYA YARDIMI YAPILDI

 

Bu çadırın 16 Temmuz Cuma günü akşam saatlerine kadar açık olacağını belirten Başkan Yardımcısı Balcı, “Tüm vatandaşlarımız yararlanabilir. Bu aldığımız eşyaları dezenfekte edin Neredeyse sıfır haline getirip halkımıza ulaştırıyoruz” dedi. Sosyal Destek Hizmet Müdürü Eylem Akdemir de Sosyal Hizmet Çadırı’nda 2 günde 150 kişiye bin 700 parça eşya yardımı yapıldığını ifade etti.

 

Haber / Erdal AYDIN