Optimed ailesi yemekte bir araya geldi

Çerkezköy'de yıllardır sağlık hizmeti veren Özel Optimed Hastanesi'nin yöneticileri, hekimleri ve sağlık çalışanları, hastanenin 14'üncü kuruluş yıldönümü dolayısı

GÜNDEM 15.07.2021 15:44:00 0
Optimed ailesi yemekte bir araya geldi

Dün akşam Yalı Restauran Kır Bahçesi’nde düzenlenen gecenin açılış konuşmasını hastanenin genel müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan yaptı. Bu aile tablosunun kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu dile getiren Arslan, “Bu hisleri yaşattırdığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

“BAŞARI DOLU 14 YILI GERİDE BIRAKTIK”

 

Özel Optimed Hastanesi olarak başarı ve emek dolu 14 yılı geride bıraktıklarını kaydeden Arslan, “14 yılda güzel yerlere geldik” diye konuştu. Ülkemizin bir buçuk yılda pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Arslan, kötü günlerin geride kalmasını temenni etti.

 

“CESURCA VE FEDAKARCA ÇALIŞTILAR”

 

Arslan, pandemi sürecinde en fazla sağlık çalışanlarına görev düştüğünü ifade ederek, “Tüm dünya sağlık çalışanlarının varlığını ve değerini pandemi dolayısıyla fark etti. Emektar grubun sağlık çalışanları olduğunu gördüler. Değerimiz az da olsa anlaşıldı” dedi. Bu süreçte Özel Optimed Hastanesi çalışanlarının da cesurca, fedakarca emeğini ortaya koyduğunu, insanları yaşatmaya ve iyi günlere ulaştırmaya çalıştığını dile getiren Ayhan Arslan, başta hastane çalışanları olmak üzere bu yolda hayatlarını hiçe sayıp, insanlığı sağlıklı yarınlara bir adım daha yaklaştıran tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

 

“ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ”

 

Çorlu’daki Tıp Merkezlerinin de 10 yaşına girdiğini söyleyen Arslan, Çorlu’da ikinci şubeyi ise bayramdan sonra Ağustos ayında hizmete açmayı düşündüklerini belirtti. Optimed Çorlu Hastanesi’nin başhekiminin ise Op. Dr. Nevzat Koç olacağını söyleyen Arslan, Optimed Hastanesi’nin Trakya’da en büyük, en çok tercih edilen ve güvenilen hastane olduğunu belirterek, Çerkezköy’deki kaliteli hizmeti Çorlu’da da çıtayı yükselterek sürdüreceklerini dile getirdi.

 

 

“TÜM YÜK SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÜZERİNE DÜŞTÜ”

 

14 yıldır Optimed ailesinin bir üyesi olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Op.Dr. Nevzat Koç da “Pandemi nedeniyle olumsuz koşullarda tüm yük sağlık çalışanlarının üzerine düştü. Bu zorlu süreçte yorulduk, strese girdik. Bugün bu stresimizi de atacağız” dedi. önümüzdeki günlerde Çorlu Optimed Hastanesi’ni açacaklarını söyleyen Koç, Çerkezköy’deki insani değerleri ve ekip ruhunu oraya da taşıyacaklarını dile getirdi. Yemekte konuşan hastane başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan da Optimed Hastanesi’nin bir ferdi olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, “7 yıldır sürdürdüğüm Başhekimlik görevinden ayrılıyorum. Sizlerle birlikte çok güzel bir çalışma ortamımız oldu. Optimed benim ailem ve buradayım. Sizler pandemi sürecinde yeri geldi evinize gidemediniz, ailenizi göremediniz. Emekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE STRES ATTILAR

 

Başhekimlik görevinden ayrılan Recep Çalışkan’a emeklerinden dolayı Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan tarafından teşekkür plaketi verildi. Kuruluş yıldönümü yemeğinde hastanede 5’inci yılını dolduran doktor ve personeller ile 10’uncu yılını dolduran doktor ve personellere plaket verildi. Hastane yönetimi ve hastane çalışanları tarafından 14.yıl pastasının kesilmesinin ardından program canlı müzik ile devam etti. Pandemi sürecinde özveriyle görev yapan doktorlar ve sağlık çalışanları canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek stres atarken, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan ve Hastane Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan da personellerle birlikte oyun oynayıp halay çekti.

 

 

Haber / Buse SERİN