Tekirdağ ve Edirne'ye yeni emniyet müdürü atandı

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanırken, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne Mehmet Hakan Fındık getiril

GÜNDEM 7.07.2021 09:10:00 0
Tekirdağ ve Edirne

Emniyet Müdürleri Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlandı. Kararname ile 33 yeni emniyet müdürü ataması yapılırken, 10 ilin emniyet müdürü ise merkeze alındı.

 

TEKİRDAĞ’A MEHMET HAKAN FINDIK ATANDI

 

Resmi Gazete’de yayınlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanırken, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne de Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık atandı.

 

 

 

 

 

EDİRNE EMNİYET MÜDÜRÜ DE DEĞİŞTİ

 

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Amasya Emniyet Müdürlüğü’ne getirilirken, Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne de İstanbul Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Alçalar atandı.

 

 

 

 

CEMAL DALMAN, ŞIRNAK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ATANDI

 

2006-2011 yılları arasında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan ve görev yaptığı yaklaşık 5,5 yıl boyunca başarılı operasyonların yanı sıra başarılı hizmetleri ile Çerkezköylülerin sevgisini kazanan Cemal Dalman da Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

 

 

MEHMET HAKAN FINDIK KİMDİR?

 

1970 yılında Ankara’da doğdu. 1988 yılında Ankara Polis Koleji, 1992 yılında Ankara Polis Akademisi’nden mezun oldu. 1992 yılında Komiser Yardımcısı olarak İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda göreve başladı. Sırasıyla İstanbul,  Batman, İstanbul Etiler PMYO, İstanbul Şükrü Balcı POMEM’de çeşitli rütbelerde görev aldı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevli iken, 25 Ekim 2016 tarihli Müşterek Kararname ile Yalova İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

 

MUSTAFA ALÇALAR KİMDİR?

 

1968 yılında Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve Orta öğretimini Çanakkale’de tamamladıktan sonra; 1986 yılında Polis Kolejinden, 1990 yılında ise Polis Akademisi’nden mezun olarak Komiser Yardımcısı rütbesiyle görev hayatına başladı. Sırasıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İtalya/Roma Güvenlik Ateşesi, Hakkari/Şemdinli ilçe Emniyet Müdürlüğü ve Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu’nda çeşitli rütbelerde görev yaptı. 2014 yılı Temmuz ayı itibariyle 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi ederek, 2014-2015 tarihleri arasında Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’nda, 2015-2019 tarihleri arasında Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Polis Başmüfettişi olarak görev yaptı. Son olarak 26 Ekim 2019 tarihli Bakan onayı ile Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanarak 29 Ekim 2019 tarihinde göreve başladı. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, Kamu Hukuku Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak ‘’Kolluğun zor kullanma yetkisi’’ konulu tezi yazdı. 7 Temmuz 2021 tarihli kararname ile Edirne Emniyet Müdürlüğüne atanan Mustafa Alçalar evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Haber / Buse SERİN