Türk Metal Sendikası'ndan eğitime destek

Türk Metal Sendikası tarafından Kapaklı'ya kazandırılacak olan 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin protokolü Tekirdağ Valiliği'nde imzalandı. İmza töreninde konuşan Tekirdağ Valisi Aziz

GÜNDEM 24.06.2021 17:39:00 0
Türk Metal Sendikası

Türk Metal Sendikası tarafından Kapaklı’ya 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapılacak. Dün Valilik Makamında düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Meslek liselerinde yetişen öğrencilerle fabrikaların kalifiye eleman ihtiyacının karşılanmasının çok önemli” dedi.

 

“ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEKLEMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın selamını ileten Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Uysal Altundağ da “Ülkemizin en güçlü sendikası olarak ülkemize, milletimize, devletimize olan sadakatimizi, sevgimizi bu tür projelerle ve elimizden geldiğince destekleyerek göstermeye çalışıyoruz” dedi. Dün düzenlenen imza törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Vali Yardımcısı Murat Eren, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Uysal Altundağ, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden katıldı.

 

DERSLİK İHTİYACI DA ARTIYOR

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de protokolle ilgili yaptığı açıklamada, nüfusu hızla artan Kapaklı’da buna bağlı olarak derslik ihtiyacının da gün geçtikçe arttığını dile getirdi. Bu bağlamda Kapaklı’ya okul kazandırmak amacıyla hayırseverlerle yaptıkları görüşmeler sonucunda geçtiğimiz yıl Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak tarafından Kapaklı’ya 21 derslikli Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu’nun kazandırıldığını anımsatan Çetin, “Bugün de bölgemizde görev yaptığı yıllardan bugüne dostluğuna mazhar olduğum, Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak ile yaptığımız görüşmeler ve istişareler neticesinde ilçemize önemli bir yatırımın protokolünü imzaladık” dedi.

 

24 DERSLİKLİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILACAK

 

Türk Metal Sendikası tarafından Kapaklı’ya 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve atölyelerin kazandırılacağını dile getiren Çetin, “Eğitim yuvamızın şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Buse SERİN