Asfalt robotu, araç filosuna dahil edildi

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin kardeş belediyesi olan Ümraniye Belediyesi tarafından hediye edilen bir adet asfalt robotu aracı araç filosuna dahil edildi.

GÜNDEM 24.06.2021 15:10:00 0
Asfalt robotu, araç filosuna dahil edildi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, belediye bünyesine 2 yılda 3 yeni araç ekleyerek, ilçede daha hızlı çalışma sağladıklarını belirtti.

 

 “BÜTÜN İMKANLARI ZORLUYORUZ”

 

Marmaraereğlisi Belediyesi araç filosunu vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla her geçen gün genişlettiklerini kaydeden Başkan Hikmet Ata; “Daha yaşanabilir bir kent yaratma yolunda kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak, Belediyemizin hizmet filosuna yeni araçlar kazandırmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerine daha hızlı cevap vermek için bütün imkanlarımızı zorluyoruz. Geçtiğimiz yıl, bir adet Yükleyici (looder) bir adette çöp komyonunu hizmet filomuza ekledik. Bugün de kardeş belediyemiz, Ümraniye Belediyesi tarafından, yol yapım çalışmalarımızda kullanılmak üzere ‘’Asfalt Robotu’’ belediyemize hediye edilmiştir” dedi.

 

“YOL YAPIM VE ONARIM İŞLERİ HIZLANACAK”

 

Yeni asfalt robotu aracını belediye envanterine eklemenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen Ata, “Genişleyen araç filomuzla yol yapım ve onarım işlemlerimiz daha da hızlanacak” diyerek aracın hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ