Başkan Talay'dan Bakan Kasapoğlu'na ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret eden Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Pınarhisar'a yeni spor tesisleri kazandırmak ve mevcut olanların zenginleştirilmesi için hazırlanan

GÜNDEM 24.06.2021 15:01:00 0
Başkan Talay

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Talay, “Pınarhisar’ımıza yeni spor tesisleri kazandırmak, mevcut olanların tadilatı ve zenginleştirilmesi için uzun zamandır çalışıyorduk. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun nazik kabulleri ile projelerimizi sunma fırsatı bulduk” dedi.

 

PROJELERİ SUNDU

 

Başkan Talay, “Sel felaketinde tahrip olan mevcut spor tesislerimizin tadilatı ve yenilenmesi için İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün hazırladığı 4 milyon 500 bin TL’lik proje çerçevesinde; çevre duvarında çitle çevrili alanın beton duvara çevrilmesi, sentetik saha yerine basketbol sahası yapımı, spor salonunun iç ve dış zemin boyama işi ile çatı onarımının yapılması, çim yüzeyli sahanın koşu parkurlu sentetik sahaya dönüştürülmesi, dörtlü soyunma odası yapımı, 500 seyirci kapasiteli yeni tribün yapımı çalışmalarını sunduk.

 

SPOR TESİSLERİ KAZANDIRILACAK

 

Pınarhisar Belediyesi’nin hazırladığı 22 bin 700 metrekarelik proje alanında yaklaşık 8 milyon 500 bin TL değerinde; 2 adet halı saha, şehir içinde farklı bölgelerde 3 tane spor alanı ve yaşam alanları, 1 adet tenis kortu, 1 adet birleşik basketbol, voleybol sahası, paintball alanı, okçuluk alanı, çocuk oyun alanı, piknik alanı, yürüyüş ve bisiklet yolu alanları, çevre düzenlemesi, tesise giden yolun yapımı, peyzaj çalışmaları, sosyal tesis kazandırarak ilçeye spor tesisleri anlamında ve vatandaşların nefes alacağı alanları zenginleştirmek anlamında vizyon kazandıracaklarını belirten Başkan Talay, “Gençliğimize ve Pınarhisar’ımıza hizmet etmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Pınarhisarspor’umuza da destek sözü veren Sayın Bakanımıza ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı ilçem adına şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Erdal AYDIN