Devam eden çalışmaları incelediler

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ve Çerkezköy Belediyesi tarafından ortak hazırlanan ve Çerkezköy Kent Merkezi'ne yeni bir çehre kazandırmayı hedefleyen At

GÜNDEM 22.06.2021 18:04:00 0
Devam eden çalışmaları incelediler

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, proje kapsamında TESKİ tarafından başlatılan ve Atatürk Caddesi ile Öztrak Caddesi’ni kapsayan "İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu Hattı" çalışmalarını yerinde inceledi. Son durum hakkında teknik ekipten bilgi alan Akay ve İçöz, durum değerlendirmesi yaptı.

 

4 ETAPTA YAPILACAK

 

Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projesi kapsamında Atatürk ve Öztrak Caddeleri ile bağlantılı sokaklarda 15 bin 990 metre içme suyu hattı yenilenecek. 11 bin 700 metre kanalizasyon hattı, 4 bin 900 metre yağmur suyu hattı inşası gerçekleştirilecek. Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projesi 4 etapta yapılacak. Cumhuriyet Meydanı’na Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tam Otomatik Yeraltı Otoparkı yapılacak. Çerkezköy Belediyesi de, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından altyapısı tamamlanan Atatürk ve Öztrak Caddelerinde 20 bin 160 ton sıcak asfalt çalışması yapacak. Altyapının tamamlanmasının ardından Atatürk ve Öztrak Caddelerinde üstyapı çalışmaları başlayacak.

 

Haber / Şaban KARDEŞ