Albayrak'tan Malkara'ya geçmiş olsun ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şiddetli yağış sebebiyle ekili tarım arazilerinin zarar gördüğü Malkara'yı ziyaret etti. Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Albayr

GÜNDEM 17.06.2021 11:35:00 0
Albayrak

Malkara’ya bağlı Izgar, Haliç, Sarıpolat, Yaylaköy, Ahmetpaşa, Hasköy, Kürtüllü, Pirinççeşme ve Kavakçeşme Mahalleleri’ni ziyaret eden Albayrak, “Geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli yağış ve beraberindeki dolu yağışı sebebiyle ekili alanları zarar gören hemşehrilerimizi ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

 

“ÇİFTÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

Izgar Mahallesi Muhtarı Fahrettin Düşünen, Haliç Mahallesi Muhtarı Cihan Erdal Demirbaş, Sarıpolat Mahallesi Muhtarı Ayşe Özkan, Yaylaköy Mahallesi Muhtarı Recep Akgül, Ahmetpaşa Mahallesi Muhtarı Ünal Arslan, Hasköy Mahallesi Muhtarı Recai Dilfaz, Kürtüllü Mahallesi Muhtarı Gültekin Karadeniz, Pirinççeşme Mahallesi Muhtarı Şenol Uysal ve Kavakçeşme Mahallesi Muhtarı Ender Çeşme ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, “Misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Yaralarını sarmak için Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz her zaman çiftçisinin yanında olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN