Kızılay'dan Danışmaz'a teşekkür plaketi

Türk Kızılay'ı Çorlu Kan Merkezi tarafından Kapaklı'daki kan kampanyalarına destek veren, öğretmen ve öğrencileri teşvik eden Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışm

GÜNDEM 9.06.2021 16:10:00 0
Kızılay

Türk Kızılay’ı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca ve Türk Kızılay’ı Çorlu Kan Merkezi Sorumlusu Gökhan Çalışkan, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ı makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdiler.

 

HATIRI SAYILIR SEVİYEDE KAN BAĞIŞI OLDU

 

Karaca ve Çalışkan, Kızılay’a verdiği desteklerden ötürü Danışmaz’a teşekkür etti. İrfan Danışmaz’ın katkılarıyla Kapaklı’da hatırı sayılır bir seviyede kan bağışı olduğunu kaydeden Türk Kızılay’ı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, “Kendisine kişisel gayretlerinden ve Türk Kızılay’ına göstermiş olduğu katkılardan ötürü teşekkür ediyoruz. Bilinçli bir kan dostumuz olan sayın İrfan Danışmaz, bize her geçen gün bilinçli kan dostları kazandırıyor” ifadelerini kullandı. Hasan Karaca, İrfan Danışmaz’ın Kapaklı’daki örnek çalışmasının diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki yöneticilere de örnek olması temennisinde bulundu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ