Avcı'dan iş birliği ziyareti

Keşan Kent Müzesi Koordinatörü Arkeolog Aslı Avcı, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nergis Mustafapaşa'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Avcı, "Kent içindeki tüm kurum ve kurulu?

GÜNDEM 9.06.2021 14:46:00 0
Avcı

Avcı ziyaret sırasında Nergis Mustafapaşa ile birlikte Keşan Sepetçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nde sepetten çantaya, duvar süsünden kitap ayracına farklı bir çok malzemenin üretildiği atölyeleri ziyaret ederek, çalışan kadınlara kolay gelsin dileklerinde bulundu.

 

“FARKLI BİR ALAN AÇIYOR”

 

Avcı, Keşan Kent Müzesi bünyesinde de çeşitli atölyeler planladıklarını belirterek, “Kooperatifimizi ziyaret ederek, yapmayı düşündüğümüz iş birliklerini görüştük ve fikir alışverişinde bulunduk. Kadın istihdamı açısından büyük önem taşıyan bu girişim aynı zamanda boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler için de farklı bir alan açıyor. Kent içindeki tüm kurum ve kuruluşlarla paydaş olmak ve birlikte projeler yürütmek müzemizin öncelikleri arasında. En kısa zamanda birlikte çalışmayı diliyoruz. Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nergis Mustafapaşa nezdinde emeği geçen herkesin eline sağlık” ifadelerini kullandı. Mustafapaşa da, Avcı’ya ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, “Sosyal Hizmet Merkezi İlçe Müdürlüğü olarak biz de Kent Müzemiz ile böyle bir iş birliği gerçekleştirmekten büyük memnuniyet duyarız” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ