Erseçkin: Çocuklarının bir şey istemesi korkusuyla yaşıyorlar

Çerkezköy Fatih Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, birçok vatandaşın çarşıya pazara çıkmaya çekindiği

GÜNDEM 8.06.2021 15:05:00 0
Erseçkin: Çocuklarının bir şey istemesi korkusuyla yaşıyorlar

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri, tam kapanma döneminin ardından kepenklerini açan Fatih Mahallesi esnafına ziyarette bulundu. Burada esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Erseçkin ve yönetimi, yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

 

“KİMSE ‘BİZ PARA KAZANIYORUZ, DURUMUMUZ İYİ’ DİYEMEDİ”

 

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Erseçkin, “Sorunların çözümü için mücadele edeceğiz. Tam kapanma döneminde birçok esnaf ve vatandaş açıklanan desteklerden pay alamadı. Zaten kıt kanaat geçinmek zorunda kalan esnafımız pandemi nedeniyle daha zor günler geçiriyor. Kimse biz para kazanıyoruz, durumumuz iyi diyemedi. Özellikle açıklanan desteklerden birçok esnafımız pay alamadı. Herkes gırtlağına kadar borcun içinde kalmış durumda. Açıklanan desteklerden tüm esnaf faydalanacak diye açıklanmasına rağmen müracaatları kabul edilmeyen çok sayıda esnafımız var. Bu destekler nereye gidiyor? Bunun hesabı verilmeli” ifadelerini kullandı.

 

 

 

“HALKIMIZ SIKINTILAR YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR”

 

“Birçok vatandaşımız çarşıya pazara çıkmaya çekindiğini ifade etti” diyen Erseçkin, “Çocuklarının bir şey istemesi korkusuyla yaşıyorlar. Halkımız sıkıntılar yaşamaya devam ediyor. Her gün esnaf ziyareti yapan iktidar partisi ilçe başkanımızı Fatih Mahallesi’ne de bekliyoruz. Verilen desteklerin hesabı verilmeli. Kimlere verildi? Ne kadar verildi? Esnafımızın, vatandaşın derdine çare oldu mu?” ifadelerini kullandı. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüreceklerini kaydeden Erseçkin, “Bizler İYİ Parti neferleri olarak vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin, gençlerimizin sorunlarını dinlemeye, yüksek sesle sorunları haykırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Buse SERİN